Verzend en betaal informatie

 

verzend informatie

Orders van Sanicia sierhangers worden verzonden via PostNL. Hierdoor komt uw zending doorgaans binnen 1-4 werkdagen aan. 


Vanaf 50 euro gratis verzending in Nederland.

Onder de 50 euro zijn de bezorgkosten:
Nederland:
- € 3,95 zonder volgcode.
Bij grotere bestellingen versturen wij uw producten op via een brievenbuspakketje. U ontvangt dan een Track & Trace code.

België
- € 7,95 zonder volgcode 
  

Betaal  informatie:


Sanicia.nl kiest voor uw gemak voor vele betaalopties.
U kunt kiezen uit veilig betalen met Ideal, Mister Cash of een overschrijving.
Meer informatie:

 


 
iDeal.

Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. iDEAL is het systeem dat u direct koppelt aan uw internetbankierprogramma bij een online aankoop. Om gebruik te maken van iDEAL hoeft u zich niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken.
Maakt u gebruik van internetbankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank of Van Lanschot Bankiers, dan kunt u direct met iDEAL betalen. U rekent dan snel en gemakkelijk af in de vertrouwde internetbetaalomgeving van uw eigen bank. Betalen zoals u eigenlijk al gewend bent.

Betalen met iDEAL doet u in een paar stappen. Nadat u een product heeft gekozen:

  • Kies iDEAL als betaalmethode
  • Selecteer de bank waar u uw bankzaken al online regelt
  • U komt direct in het bekende internetbankierprogramma van uw bank
  • De relevante gegevens van uw aankoop zijn al ingevuld
  • Op de voor u bekende manier keurt u de betaling goed
  • U ontvangt een bevestiging van uw bank
  • U keert terug naar de webwinkel, bestelling en betaling geslaagd!


Meer informatie over ideal kunt u vinden op http://www.ideal.nl

 


 

Mister Cash

Mistercash wordt een steeds populairdere manier van betalen in Belgie.
Het gebruik ervan is dan ook eenvoudig, snel en vooral veilig en betrouwbaar. Als u ook gebruik wit gaan maken van Mistercash kunt u dit aanvragern bij de bank waar u bankiert. U krijgt dan een kaart en een PIN-code. Het is niet nodig om hiervoor een speciaal abonnement af te sluiten en er zijn ook geen extra kosten aan verbonden. U kunt dan gewoon met deze kaart en uw PIN-code uw betalingen doen en het is ook mogelijk om contant geld op te nemen bij een geldautomaat. Natuurlijk moet u er wel voor zorgen dat er voldoende geld op uw bankaccount staat. Al uw betalingen worden verwerkt via de betaalpagina van uw online bank. Hiervoor zijn zeer strenge veiligheid systemen welke onmogelijk zijn te bereiken voor fraudeurs. De betalingen die u doet worden binnen enkele seconden verwerkt en ziet u gelijk op uw online bankafschrift. Dit voorkomt dat u niet meer weet wat u heeft uitgegeven, u houdt continue overzicht over uw uitgaven.

Kijk voor meer informatie over Mister Cash op http://www.mistercash.org/ 


 

 Bank overschrijving
 
Beschik je niet over internetbankieren en kun je dus niet betalen met iDEAL?
Dan is er altijd nog de vertrouwde bankoverschrijving. Sanicia biedt iedereen de mogelijkheid om het aankoopbedrag zelf vooruit te betalen via je eigen bank.

Het voordeel van een bankoverschrijving is dat je de betaling volledig zelf in de hand hebt.
Het nadeel is echter wel dat een bankoverschrijving vaak een iets langere verwerkingstijd heeft dan bijvoorbeeld een iDEAL-betaling die direct plaatsvindt. Wij adviseren dan ook altijd om, indien mogelijk, te betalen via iDEAL.

Als je wilt betalen via bankoverschrijving kun je deze optie kiezen in het betaalscherm, na de winkelwagen.
Gegevens zoals rekeningnummer, begunstigde, IBAN en BIC worden in beeld getoond bij het plaatsen en afrekenen van de bestelling.
Uit veiligheidsoverwegingen tonen wij deze gegevens niet openbaar op de site.